12:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: Vallentuna BK 1 - IF Brommapojkarna 3

Idag var vi bra.....tom riktigt bra. Framförallt spelar vi som ett lag. Vi vårdar bollen, hittar kombinationer och emallanåt lyckas vi också flytta spelet från ena kanten till den andra.
Redan i första minuten skapar vi vårt första läge. Adam samspelar med Alvin och kommer helt fri och placerar bollen i......stolpen. Där var det nära 0-1. Vallentuna är bra och får mitt i halvleken till ett riktigt bra avslut som Lukas lyckas rädda och bollen går i ribban och ner innan vi slår bort den till hörna. Vi skapar några bra chanser till i första, där Viktors långskott skapade problem för deras målvakt.
I andra fortsätter vi spela bra, men Vallentuna lyfter sig. I 9:e minuten ger vi tyvärr bort bollen på egen planhalva och de kan lobba in 1-0. Men inga hängande huvuden här inte. Fyra minuter senare kommer Viktor till ett nytt avslut. Målvakten kan inte hålla bollen och Adam är framme och petar in 1-1. I slutet på andra ger vi bort bollen i fel läge igen och de straffar oss direkt med att göra 2-1. Inte bra.....
I tredje kämpar vi på för att få till en kvittering. I 13:e minuten fyller Acke på (som vänsterback) och han kommer in i straffområdet och drar till en mycket fin vänster, som målvakten tippar i kryssribban och bollen studsar ner mitt framför Alvin som nickar in 2-2. Stor glädje uppstår....men nöjda är vi inte. Några minuter senare så får vi hörna och Sebbe slår den perfekt till Viktor som nickar in 2-3. Extra stor glädje uppstår för det är Viktors mål nr 100 för P05-3. Stort grattis, Viktor!!
Det blir lite nervöst på slutet men i nästa sista minuten spelar Adam bollen till Alvin som gör en av sina patenterade fartökningar och kommer helt fri och placerar in 2-4.

Totalt sett en mycket väl genomförd match från vår sida, där ALLA killarna bidrar till det fina spelet. Väldigt kul också att se hur ytterbackarna vågar fylla på i anfallen, vilket skapar problem för motståndarna. Det värmer att se sådant spel....